Hei,
kylläpäs aika taas menee nopeaa ja meidän pikku piraijakin on jo pian 14 viikkonen!
Bobon viimeset näyttelyt ennen kesäturkkia oli Lohjalla Suomen spanieliliiton II näyttely (26.5), jossa B oli pu2, ja Nala pn2 & VASERT. Samana vklp Bobo kävi vielä Järvenpäässä kv-näyttelyssä (27.5), jossa oli pu4. Nala Järvenpäässä AVO1, ERI. Siihen oliki hyvä lopettaa Bobon hyvä näyttelyputki ja vetästä se kesäturkki vihdoin. Alkuunhan lyhyt turkki oli Bobon mielestä tosi ällö ja pisteli joka paikkaa :D  Mut jo seuraavana päivänä se oli aika ihana, kun kelitki jo melko kuumat..

Nala saa kuitenkin edelleen "nauttia" pitkästä turkistaan, sillä näyttely suunnitelmia on vielä kesälle. Nalan kanssa käytiinkin Kotka-kv:ssä (16.6) jossa N pn3 & VASERT! Sitten Helsinki kv:sta (17.6) samana vklp Nala taas yllättäen pn2 & VASERT & VARACACIB!!!! Eli varasertien keräilyllä ollaan jatkettu :D
Mutta eiköhän sieltä pian sertejäkin tipu?! Joka tapauksessa hienosti  on mennyt, Naanaa


Tässä vielä "luppa Siri"

Näin nukutaan siskosten kesken


Tässä korvat kääntyneet! Ainakin melkeen.






Sirin kans ollaan kuljettu mahdollisimman paljon JOKAPAIKASSA ja treenailtu ahkerasti perus käskyjä ja elämää. Hienosti onkin tyttö oppinut ja tähän asti ainut tuho (joo, kopkop) on ollut Sirin nahkaremmi :D  Siri on tähän asti viettänyt työpäivän ajan aika isossa pentu aitauksessa, joka on myös jotain 120cm korkea...Mutta nyt se sitten oli päättänyt että hän ei siellä enään viihdy. Ajateltiin että se on tullut ali, mutta ilmeisesti meidän 13viikkonen onkin kiivennyt aitauksesta YLI!?!! :D  Noh..nyt saa sit keksiä jotain aitauksen päälle taikka sitten saa olla Nalan kanssa makkarissa.
Mut on se kyllä niin mahtava pentu, ei voi muutakun kiittää kasvattajaa tästä pikkusesta

Nätti Zirbula


Siri&Nala leikkii


Meijän nätit tytöt  :D




Valmistuin vihdoin 3,5 vuoden uurastuksen jälkeen, ja ennen työelämän alotusta pidettiin viikon mökkiloma. Meillä kävi paljo rakkauksia kylässä mökillä..tässä sitä iloa ku mökille tuli myös koirakavereita:

Hugo&Siri


Nala,Siri,hugo&Bobo


Kaivetaan yhessä kuoppa? Hugo, Siri, Nala & Bobo


Hugo & Siri




Bobo&Antti


Hugo & Siri


Siri


Siri


Siri,Hugo&Nala


Bobo&Nala rentoutuu möksällä


NakuBobo


Siri


Nala


A&S


Hurtta uinti liivien esittelijät?


Nala hiekkanenu


pojat kalastaa



Kalastaja & kalastajan apuri


Bobo


Siskon tyttö & Siri


B


Bobo



Nala juoksee vetten päällä!


Vesipeto Nala


ravistelut


Nala


Mäkin meen uimaan! -Siri-


pupuBobo


Yhdessä uimaan!


B&N


Pitäämyös osata rentoutua


Hyvää Juhannusta kaikille! :)