Hei,
ollaan oltu Oonan kanssa parilla Viron reissulla hyvällä menestyksellä. Rakveressa 20.-21.10 Nala oli molempina päivinä ROP&SERT! Sekä sunnuntainaoli RYP4. Muutaman viikon päästä suunnattiinkin Oonan kanssa taas viroon Tartoon, jossa Nala oli lauantaina ROP ja sai SERT&CACIB, ja täten valioitui VIRON VALIOKSI! Koska Nalalla oli jo ennestään Suomesta 2xSERT & Norjasta SERT&CACIB, tuli Nalasta samalla myös NO & FIN MVA!!!   Oonan Westie Isla nappasi myöskin Rakveren näyttelyistä  2xSERT(VSP&ROP), ja Heta 2xJUNSERT (ROPjun & VSPjun)! Tartosta Oonan briard Nila oli hienosti ROPpentu x2! Kiitos Oona mahtavista reissuista!  

Terveyttäkin ollaan tutkittu, sillä Nalan pennutus lähenee :)   Nalan silmät käytiin tarkistamassa - kaikki oli kunnossa. Myös PRA-testit otin molemmilta koirilta: Bobo on PRA-terve, ja Nala PRA-kantaja.

Nyt sitten vihdoin uskaltauduin myös ensimmäisiin agility kisoihin Hyvinkäälle Bobon kanssa, ja sijoituttiin 4.ksi (aikavirhe 0,08!!!) :D ja toisella radalla sija 11. Toisiin kisoihin oltiin ilmottauduttu heti seuraavalle vklp Janakkalaan, josta tuloksena 2xnollarata, 1x hylsy, sijoitukset 1/34 & 2/32 ja 2xLUVA!! :) Ihan lupaava alku, enköhän mä täältä pilvistä pian tipu :D

Kyllä mulla vaan on mahtavia koiria! Sirikin käynyt nyt pentukurssin loppuun, siitä on vaikka mihin Saa nähdä mitä vielä keksitään sen kanssa, eiköhä Sirikin ainaki agikentille pääse vielä.

Kuvia Viron reissuilta:
Nala Rakvere ROP, SERT.


Nala RYP4.



Isla ROP, SERT!


Nala Tarto ROP, SERT, CACIB!            VSP Coto del Bolanio

kuva: Ilona Viitaniemi

Tarto ryhmäkehä.

Kuva: Anna Kokko

Nala




Isla


Tarto sunnuntai, Nala PN2.

Kuva: Katja Koskinen


Kuva: Katja Koskinen

Nila, 2xROPpentu!


Lisää kuvia täällä: http://s937.beta.photobucket.com/user/Bobon_kuvat/library/1%20Omat%20koirat/4%20Yhteiskuvia%20Bobo%20Nala%20ja%20Siri/3%20Bobo-Nala-Siri%202012/5%20Viron%20reissut%202012